Prawidłowo połączyć się z sypialni i biura


Przez wieki, sypialnia była głównym celem budowy mieszkań ludzkich, ponieważ gotować, pracować i bawić się może być na ulicy, ale ludzie zawsze woleli spać w zaciszne, osłonięte od wszelkiego niebezpieczeństwa miejscu. Takie podejście do sypialni i zachowały się w naszych czasach, jest to, co oszczędza chodzi nie przed drapieżnikami i od codziennych trosk, hałasu i stresu. Ale co, jeśli mieszkania lub domu nie jest tak dużo miejsca, aby umożliwić wykonywanie sypialni tylko ich przeznaczenie, i trzeba wyposażyć go nadal obszar pracy. Przyjrzyjmy się rozwiązania tego problemu, w zależności od priorytetu jednej z funkcji.

Jeśli główna siedziba jest w tej sytuacji, dodatkowy element — łóżko — logiczne jest wyłączenie z dnia wnętrza. W godzinach porannych, łóżko może «lean» w specjalnej szafce lub schowane pod podium, który zawierał biurko, krzesło, biura, a nawet małą zębatkę. Zgodnie z tą samą logiką, łóżko może być na zesłanie na piętrze sypialnia z podwójnym kompleks en-pracy na pierwszym poziomie, który znajduje się stolik i półki. Oczywiście realizacja takiego projektu jest możliwa tylko przy wystarczającej wysokości sufitu, ale może pozbyć się wszelkiego rodzaju uczuciami, wywołują sen.

I odwrotnie, jeśli dominującą jest marzeniem dla nas wyzwaniem projektowym — aby ukryć żadnej wzmianki o tym, że pokój jest nadal pracować. Oto, gdzie się zwrócić fanów ruches, plisami i podpuchnięte poduszki. Dominacja tkaniny jako motyw dekoracyjny może być bezpiecznie doprowadzony do absurdu, a to wszystko dokręcania zaveshivaya że ich firma tekstury w sprzeczności z główną funkcją budynku — aby zapewnić komfort, w którym nic nie przypomina pracy.

Za wiele różnych pokrowców na krzesła, zagłówkiem, a nawet stojaki. Okno przeżywa cały kompleks wynalazki w swoim zaveshivaniya tym lambrekiny, girlandy, winiet, boa i inne. Baldachim (w takim przypadku byłoby całkiem zbyteczne) nie powinny być dołączone do barów łóżko, a na półkach przymocowanych do ściany lub sufitu, gdyż stanowią mniej ostre krawędzie i wygładzić jeszcze więcej miejsca, nadając mu przytulną atmosferę.